Metaalbewerkingsmachines
fr

Service.

Hoog in het vaandel gedragen.

Opleiding en training.

De nood aan opgeleide en gekwalificeerde medewerkers is in elke onderneming een must. Daarom voorziet Welda-Machinery bij elke levering van lastoestellen, gereedschappen of machines steeds de gepaste opleiding. Dit gebeurt door vakkundige en goed opgeleide medewerkers van Welda-Machinery. Deze mensen zijn onderricht bij de binnenlandse alsook buitenlandse leveranciers. Hierdoor zijn zij de geknipte personen voor het feilloos opleiden van uw medewerkers.

De opleiding en training kan doorgaan in onze toonzaal, opleidingsruimte, demoruimte of bij de klant ter plaatse.

Handleidingen en attesten.

Handleiding of attest nodig van uw bij ons aangekocht toestel. Het kan eenvoudig via mail. Stuur gewoon een copy door van uw aankoopfactuur en wij zoeken voor u de gepaste documenten in ons systeem.

Gespecialiseerde adviseurs.

De bepaling van het optimale gereedschap voor het productieproces is cruciaal en heeft grote invloed op de totale kosten van een product. Wij hebben een breed aanbod van lastoestellen & - toebehoren, hand- & elektrische gereedschappen en metaalbewerkingsmachines. Voor elke tak van deze gereedschappen en machines Van alle gereedschappen hebben wij online handleidingen en technische informatie beschikbaar.

Dienst-na-verkoop. Méér dan een service.

Natuurlijk staan we ook na je aankoop bij Welda-Machinery voor je klaar. In onze winkel te Oostakker (Gent) kun je terecht voor vragen over je product. Onze medewerkers helpen je verder met instellingen, technische problemen en defecten. Daarnaast beschikt Welda over opgeleide specialisten.

Direct weer op weg

De medewerkers in de winkel hebben de mogelijkheid om werkingsuitleg en kleine reparaties uit te voeren. Dat betekent dat je in veel gevallen direct weer op weg kunt.

Reparatieservice bij Welda-Machinery

Is het probleem of defect niet direct in de winkel op te lossen, dan wordt je product ingeschreven in ons systeem en doorverwezen naar een gespecialiseerde technicus in huis. opgestuurd naar een reparateur. Per e-mail word je op de hoogte gehouden van het verloop van het proces en je hoeft na de reparatie de deur niet nogmaals uit: op verzoek sturen we het product na reparatie naar je op.

Reparatieservice bij de klant

Is jouw machine niet eenvoudig te verplaatsen, dan kan je een melding van een herstelopdracht doorgeven aan onze interne servicemedewerkers. Die zullen dan samen met u naar een gepaste datum en uur zoaken wanneer één van onze buitendienst servicemedewerkers de uitdaging kan aangaan.

Welda-Machinery beschikt immers over een aantal buitendienst servicemonteurs welke de combinatie uitoefenen tussen opstarten van machines, opleiden van machinebedieners en het herstellen van eventuele fouten. Door deze combinatie samen met de diverse binnenlandse en buitenlandse opleidingen zijn deze dienst-na-verkoop medewerkers steeds op de hoogte van de laatste technische evoluties.

Hoe moet je verder wanneer je machine binnen is voor een reparatieservice?

Mogelijks kan je ook terecht bij Welda-Machinery voor het huren van een vergelijkbare machine. Zodoende dat jouw werk niet in het gedrang komt en ook jouw klanten met de nodige zorg behandeld worden. Hiervoor beschikt Welda over een ruim aanbod aan toestellen welke door klanten vrij of bij reparatieservice kunnen gehuurd worden. Informeer ernaar bij de verkoopsdienst of uw machine in onze verhuurvloot zit.

Controle functioneren

Ook bij het terugbrengen wordt in uw bijzijn de werking van het apparaat gecontroleerd. Zo houden wij onze machines in optimale verhuurbare staat.

Nog vragen?

Contacteer onze klantendienst, wij staan voor je klaar!

Van maandag t.e.m. vrijdag, tijdens de kantooruren

 info@welda-machinery.be  09 355 74 26

  • Grand assortiment - livraison immédiate
  • Consultants spécialisés
  • Education et formation
  • Propre département technique
  • Marques de prime